Bearded Villains:
Igår var det träff i Göteborg igen. Denna gången var det bowling som stod på agendan. Jag mötte upp min kära broder på tåget och vi åkte stillsamt ner, utan några större missöden (vilket är ovanligt på denna sträckan).
Väl på stationen mötte vi upp några fler bröder och vi bestämde oss för att ställa siktet mot O'Learys som praktiskt nog finns på Göteborgs centralstation. Ett bra ställe som alla antingen vet var det ligger, eller iallafall kan hitta till utan större svårigheter.
På O'Learys
Många kramar blev det, och vi bestämde oss för att vi kanske skulle behöva en bit mat innan vi åkte iväg till bowlingen. Sagt och gjort, vi bad att få ett bord för en sisådär 20 pers. Det var fullsatt så vi visste att det kanske skulle ta lite tid, men det gick förhållandevis rätt snabbt. Vi tog några öl och satt och pratade, bröder droppade in allt eftersom. 
När det var dags att beställa kom vi fram till att vi inte skulle hinna beställa, få in maten och hinna äta innan det var dags för oss att dra vidare till bowlingen. Så vi fick tyvärr tacka för oss och lämna. Kyparen såg, med rätta, inte allt för glad ut. Jaja, fick äta något snabbt på vägen så mat fick vi iaf.
Hopp på spårvagnen ut mot Majorna för bowling.
Klarade att bowla utan några större svårigheter och jag kom inte helt sist 😂. 
Resultat
Resultat
Därefter gick vi vidare till nya gärvare mål...

@bearddsocwork




© All rights reserved. @bearddsocwork (Daniel Karlsson) 2018-
RSS 2.0