Bearded Villains:
I helgen var det dags för en av årets största händelser när det kommer till Bearded Villains. 3 chapter, Sverige, Norge och Danmark, firade tre år som aktiva chapters. Och vilken fest det blev.

Fredag

Efter jobbet i fredags packade vi våra väskor (okay väskorna var redan packade, man är ju inte så dum att man packar minutrarna innan man åker 😂) och begav oss till järnvägsstationen för att ta tåget ner till Göteborg. Väl där gick jag och plockade ut en ny telefon då min gamla började bli väldigt gammal, och hade lite spräckt kamera och så. Ska man på en jättefest kan det vara bra att ha en bra kamera med sig.
Efter det gick vi och checkade in på hotellet. Ett litet varmt bunkerrum utan fönster. Vet inte hur vi tänkte när vi bokade rummet, men bokat var bokat så det var bara att stå ut. Det fanns iallafall en liten fläkt i rummet 😂.
Från Gothia
från Gothia
Efter att ha ätit en bit och gjort oss vackra (tar en stund 😂)  gick vi från vårt hotell till Gothia hotell för en liten informell sammankomst. Vi träffade members, chapter hopefuls (godkända villains men inte upptagna i något lokalt chapter), samt hopefuls (jag är hopeful). Med på träffen fanns även fruar/sambos så det blev även att min sambo träffade personer som hon haft kontakt med i sin egna resa mot Queens, vilket är en supporterförening för fruar/sambos.
Efter några timmar, öl och skratt drog vi oss åter mot vårat hotell för en skön natts sömn (okay det var väldigt varmt så nä, det var inte så skönt som man kan tro).

Lördag

Brunnsparken
Kl 11 började vi samlas ett gäng nere vid Brunnsparken, med avsikt att tåga upp mot festlokalen på Hard Rock Café på Avenyn. Efter lite kringelikrokar, då vissa bröder skulle införskaffa lite rökverk etc. kom vi inte långt innan vi åter fick stanna till för att dansa med en blivande brud, som var ute på sin möhippa 😂. Därefter kom tåget åter igång och vi kom ytterligare en bit innan vi åter blev stoppade, då folk blev nyfikna på vad vi var för några. Efter ytterligare en liten stund kom vi åter på march, men det tog oss nästan en timme att ta oss från Brunnsparken till Avenyn, en promenad som normalt tar ca 10 minuter.
Invigning
Strax efter klockan 13 invigdes så träffen av kaptenerna för de tre deltagande chaptren, Sverige, Norge och Danmark. Talen de höll kantades av både skratt och gråt (mest skratt dock). Det erbjöds även många kramar av både gamla bekantskaper, som nya. Genuin glädje att få se personer man bara pratat med i chattrum, och faktiskt få ett ansikte på dem (eller ja det som är kvar av ansiktet 😜). Det var patchvästar så långt ögat kunde nå, luften låg tung av skäggolja. Långa skägg, korta skägg, kiltar, röda näsor (clownnäsor), hattar, kepsar, och en med illgröna solglasögon. Alla typer av människor. Alla ivriga att få kramas.
Fotoshoot
Efter invigningen var det så dags att röra oss upp mot Poseidon (statyn på Götaplatsen), för en fotoshoot. 300 skäggiga män med målet inställt på Poseidon marscherade i rask takt upp längs Avenyn. Folk som var ute och njöt av det soliga vädret stirrade så ögonen höll på att ploppa ut. Vad var detta för livsfarligt MC-gäng? Folk blev ännu mer förvånade när vi stannade upp och pratade med dem, eller när vi åter kramade om varandra, eller kastade slängkyssar mot turistbussen som körde in på Götaplatsen. 😂 
Hopefulbröder
Så var det dags för det stora fotoshooten. Att organisera 300 personer är inte lätt, men det gick tillslut. Vi i hopefuls hamnade dock väldigt långt bak, så vi syntes knappt. Vi fick dock ett eget litet fotoshoot, med BVSC-flaggan. Alltid något.
Därefter gick jag och min sambo tillbaka till hotellet för att frächa till oss. Att vara klädd i svart när solen ligger på blir väldigt varmt. Så för resten av kvällen blev det shorts och T-shirt.
Resten av kvällen bjöd på sång, musik, öl, mat, barberare, patchförsäljning och framförallt kramar. Går inte nämna allt som hände, förutom att jag vann lite skäggprodukter i ett lotteri. Lägger upp lite mer bilder så att ni kan se vad som hände 😊
Musik
Musik
Sång av Fredrock
Bröder
Till nästa gång! PUSS 💋

@bearddsocwork




© All rights reserved. @bearddsocwork (Daniel Karlsson) 2018-
RSS 2.0